Monday, May 20, 2013

Throwback projek menjahit

semalam kemas tempat jahit
hari ni nak throwback projek jahit aku yang dulu-dulu
ini pon yan mane sempat aku snap gambar je

dulu aku amik order gak dari kekawan and family
aku banyak buat crafting dari jahit baju
jahit baju ni leceh la.. nak main kain panjang-panjang nak jahit
jadi, aku slalunya jahit beg
handmade bag la

antara projek aku







ni antara yang sempat aku snap gambar
yang tak sempat tu kebanyakkan aku lupa nak snap
da hantar kat kastemer, baru teringat

kain-kain banyak lagi yang tak berusik.
aku nak jahit lagi lah

No comments:

Post a Comment