Thursday, May 2, 2013

Social Network


Haluuuu.. morning
Minggu lepas-lepas-lepas.. family aku pegi Istanbul dan umrah
semua pegi, ayah, ma, abang, kakak ipar, 2-2 adik perempuan, 2-2 adik lelaki.
ramaiiiii 8 orang kot.
tapi sedih, aku dan kakak aku tak ikot sebab masing-masing ade hal yang perlu disettlekan
tapi takpe... kami pon da pegi da umrah tahun lepas.

aku bukan nak cite umrah dorang, aku nak cite pasal kemudahan teknologi terkini
aku sebenarnya memang suka dengan social network apps ni.
aku ade hampir semua kot, facebook, instagram, keek, twitter, whatsapp, skype, wechat. hahahaha

mase family aku kat sana, aku memang kerap contact dorang
tapi aku tak pakai line telepon la... mahalllll kot
aku pakai internet jeee.. hahahah
aku slalu guna app wechat untuk berhubung dengan dorang
rindu dorang je.. video call. Lagi best sebab bleh tengok muka dorang

tapi yang susahnye.. kena tunggu time dorang siang baru bleh call. kekadang tu kul 12.00 tengah malam.
kalo call pagi waktu kita, mau kena maki sebab kaco dorang tido... huhuhuhu


Ha ni yang best, aku dapat ole-ole paling best dari Istanbul.

ni lah Turkish Delight yang betul. Dulu aku pegi Istanbul, aku terbeli yang kurang betul.. jeli je lebih, kacang ciput.


Ape-ape pon aku bersyukur sebab dorang selamat pegi dan balik. I love my family.

No comments:

Post a Comment