Tuesday, May 7, 2013

Makan place : Tong Pak Fu

Assalamualaikum
Huishh sekarang ni isu pilihanraya tengah hot
Keputusan dah ada, suka tak suka, kita redha je lah

Aku taknak cite pasal pilihanraya kat sini ye. Aku nak cite pasal satu tempat makan best kat KLCC. Tempat makan dessert. Uhhhh heaven

Hari tu aku ke KLCC teman member jupe suami dia. Da makan makan kat food court, tetiba craving for dessert. Lantas suaminya ajak kami pegi makan kat Tong Pak Fu. Aku ok jeee

Kami order ice cream durian. Aku lupa la ape name dia. Dia macam ice block perisa durian yang di shave macam snow berlapis-lapis dan dihiasi dengan jeli-jeli gembira dikelilingnya. Why i call it jeli gembira? Sebab aku happy bila gigit jeli tu. ia meletup pop dalam mulut. Sampai skrang aku wonder cemane dia buat jeli tuh?

Kat sini pon ade teh bunga yang cantik gile. Letak plak dlm gelas camtu, macam air dalam pasu bunga plak aku tengok.

eskrem doyan.. yang meletup tu yang macam telur ikan tuh


bubur pulut hitam.. signature dish kat sini


air teh pasu bunga. hahahaha


kononnya

No comments:

Post a Comment