Sunday, May 19, 2013

Kemas sudah

Hehehe ramai yang tak tau sebenarnya salah satu hobby aku is menjahit
Aku minat jugak la menjahit
Tapi malas... Bleh?
Dulu rajin jugakla menjahit itu ini,
Jahit beg, jahit baju anak,
Jahit baju sendiri
Baju raya satu family aku yang jahit
Takdelah cantik mane pon jahitan
Setakat pakai sendiri tu bleh la

Last aku menjahit mase aku pregnant Azeem
Pastu aku stop lamaaaaaa kot
Rase dalam dekat setahun da nih aku stop
Malasss kot.

Tapi bila menung-menung balik
Karang rosak mesin mesin sebab lama tak guna
Karang tak pasal-pasal kena repair bagai

Jadi hari ini inisiatif aku yang pertama
Mengemas ruang jahit tu
Bila da kemas baru la ade semangat sikit harapnya

Nilah hasil-hasilnya
Gambar selepas je ye
Aku lupa nak amik gambar sebelum
Hahahahah




Ruang kecik untuk menjahit

kain-kain bersusun.. tapi seme semeter semeter je.

harapan da kemas ni.. datang semula semangat aku



anisfuad
xoxo

No comments:

Post a Comment