Friday, March 22, 2013

Update, update

kali ni aku nak serius blogging.
iyelah tu. Mintak doakan. hehehe

last posting.. lama da kot, masa tu Azfar da setahun
kali ni Azfar da ade adik.
UmmiAlya kata aku ni diam-diam berisi
hahaha
bukan stakat berisi kat perut je
semua tempat berisi

nak kurus, nak slim
beli dvd aerobik konon
pastu end up tengok je DVD tu sambil layan kudapan
tengok macam cite box office
Alangkah bahagianya kalo dengan tengok je boleh kurus kan?

nak update cerita anak-anak
da lama dorang tak masuk internet
nasib la dapat mak malas macam ni
takyah cerita panjang lebar, layan gambar je ye

meh kita start
anak nombor 1, Athirah, umur 6 tahun



anak nombor 2, Azfar umur 4 tahun
aku bukak blog ni sbb dia la, nak record milestone dia, last-last mile kemana, stone kemana





anak nombor 3, umur 8 bulan
ni anak baru, fully breastfeed jugak. C-section jugak. total 3 c-sect



tu jelah anak-anak aku buat masa skarang ni, kalo ade anak lagi, aku update lagi.

ni kira pengenalan watak-watak dalam blog ni nanti la
suami aku tak nak join, katanya tak nak glamer. bajet artis sangat 

ok.. nantikan drama-drama lakonan watak-watak ni nanti ye

peace
xoxo

1 comment:

  1. Comel-comel belako anak ummie anis nie...
    semoga menjadi anak2 yang soleh & solehah...

    ReplyDelete