Thursday, March 21, 2013

Rindu Kot

Rindu
Lama tak jenguk forum ni .
seriously forum ni banyak membantu
dari zero knowledge sampai la kekadang bleh jadi rujukan
members yang tak lokek ilmu

dari sini aku banyak tau pasal breastfeeding
hebatnya breastfeeding
kalo tak.. aku rasa mesti FM jadi pilihan aku untuk anak-anak aku

knowledge dari latch, expressing sampailah storing semua ada
Besar pahala orang yang develop forum ni




suke gile kalo ade orang pm aku tanya pasal itu dan ini
hehehehehe.. walaupon takde la mane sangat pon aku tolong
ilmu pon tak penuh didada
tapi aku tolong sekadar mampu

rindu weh nak berforum lagi
tapi tak tau nak mencelah kat topik mane

peace
xoxo

No comments:

Post a Comment