Friday, March 22, 2013

Mom's Gadget - Must Have

lama betol aku tak buat entry baby food ni
kali ni anak ketiga pon sama
aku bagi homemade je. aku rasa lagi senang
confirm fresh dan banyak khasiat

tapi kali ni lain, aku tak freeze makanan dia
dia tak suka... adoyai
aku buat fresh 3-4 hari skali je
masak-masak terus letak dalam peti sejuk

ingat lagi dulu time buat makanan Azfar
renyah ko, nak steam, nak blender, pinggan mangkuk dalam singki pon banyak
tapi, kali ni cukup senang, kekadang tu sampai tak sesabar nak masak heheheh.(ahh poyo)
hidupku kini bahagia dengan adanya gadget terbaik dari ladang


Mom's Gadget


 Avent Baby Food Maker
 fuh, buat keje senang sangat. potong, masuk, on mesin, da siap
dapur tak messy, keje pon cepat

aku memang recommend gadget ni kat ibu-ibu
seriously korang akan buat makanan ni sambil tersenyum-senyum macam kerang busuk macam aku
hahahaha

mane nak beli? 
beli je kat online baby shop macam Littlewhiz tu.
tempat lain aku tak survey
dia slalu buat sale. harga sebenar mesin ni dalam RM450 kot (tak ingat)
tapi kalo kedai ni dia pernah bagi harga RM360-350 kot
tapi aku beli second hand je. hehehe
beli ngan member opis, mek bata merah tuh.

Hah nanti maternity and baby fair ni mesti adejual mesin ni
mesti murah harga dia

Maternity & Children Expo 2013

hello encik avent.. tak bagi aku komisen ke? 

peace
xoxo

No comments:

Post a Comment